Sen lisäksi että pääasiassa syödään tosi hyviä herkkuja, on käynyt ilmi että kaikki japanilainen ruoka ei olekaan niin maittavaa kuin miltä se näyttää. Täällä esim. myydään käteviä ja maukkaita perunakroketteja (perunamuusia jossa on kasviksenkappaleita friteerattuna), mutta myös ulkopuolelta hämäävästi ihan saman näköisiä lihakroketteja ja oudon ellottavia rapuvaahtokroketteja (jotain voivaahdon tapaista asiaa jossa uiskentelee pieniä ravun paloja, kuorrutettuna frityyrikuorella) Se on aika hämäävän makuinen. Ikäänkuin partavaahtoa massuttaisi.

Myöskään sushi ei olekaan satavarma ravintonautinto, alla näkyvästä herkkulounaasta noin puolet oli ihmeelliskummalista (ehkäpä jopa kurjaa):

508954.jpg

Kuivanrouskuva kellervä mätipussi, oranssi silppu joka sai Samin kasvot vihertymään ja valkoinen tuntemattoman eliön osa. Todellakaan emme tiedä mikä eläin ja mikä kohta siitä eläimestä. Materiaali oli kivikova, kitiinikuorimainen joka rouskuttaessa hajosi pieniksi koviksi palloiksi. Samassa kuvassa myös niitä kroketteja, nämä taisi olla rapuvaahtolajiketta.

Salaatin päälle voi ripotella krutonkeja, seesaminsiemeniä ja hmm... pieniä kuivattuja kaloja.

508960.jpg

Onneksi neljä kertaa viidestä saadaan hyvää ruokaa!

508963.jpg

Mosburger ei koskaan petä!