Iso kiitos muuten kaikista blogikommenteista!! Domo arigato gosaimasu! Me avataan kone aina aamulla ja about ensimmäisiksi katsotaan onko uusia kommentteja. TÄnks vaan. Ons noi videolinkit muuten toimineet kellään?

Tässä taas muutama irtokuva.

622511.jpg

Otin kuvan kananmunakennokierrätyksestä kun se on jotenkin symppis. Huolellista on kierrätys täällä.


622517.jpg

Sitten otin kuvan yhdestä rumimmasta esineestä jonka olen nähnyt. Tuommoinen sininen, taitaa olla roskis, muovinen rumilus. Siinä on kuva surffaajasta ja kansi on muotoiltu aalloiksi ja sen kun avaa se soittaa Beach Boysia. Ei ostettu.


622531.jpg

Shinjukussa on tuommoinen keskeneräinen pilvenpiirtäjä jonka edistymistä on ollut mielenkiintoista seurata. Kun emmepä ole ennen nähneet kun pilvenpiirtäjää rakennetaan. Aina kun siitä menee ohi se on hieman korkeampi. Tänään kun käyskenneltiin siellä päin juteltiin muuten vaan ja Rinna oli mieltä että ne arkkitehdit on vähän outoja. Tuumailtiin tätä, vähän koitin olla eri mieltä ja saavuttiin sitten tämän rakennelman juurelle ja tajuttiin että rakennustyömaan seinässä on tietokonekuva tästä rakennuksesta valmiina, avajaiset on lokakuussa 2008. Mutta hitto vie mitä helvettiä? Eihän nyt tuollaista saa tehdä! Oikeasti!

622541.jpg

Juuri kun olin ehtinyt vähän puolustelemaan arkkitehtejä niin sitten näemme tuollaisen! Outoja tosiaan. Kun eihän kukaan eikä mikään muu ammattiryhmä saa pystyttää keskelle kaupunkia jättimäistä pippeliä. No huh huh! Tuo juuressa oleva "pallo" on kyllä jo niin vihon viimeinen ylimääräinen yksityiskohta että enpä osaa olla tästä mitään mieltä. En.