(Rinna) Kiirettä pukkaa jo ihan tosissaan, valtavan patsaan kääriminen rautalangasta on vaivalloista ja kallista! Välikritiikki oli maanantaina, ja edeltävä viikonloppu meni sisällä kääriessä. Hienot ilmat oli ulkona mutta minkäs teet, taide kutsuu.

678570.jpg

Samikin joutui lopulta apuun kun alkoi näyttää tosi kriittiseltä, ensin rautalankaostoksille ja sitten myös käärimään.

678573.jpg

Läheltä kämppää löytyi onneksi videovuokraamo, josta rahdattiin kassikaupalla elokuvia käärimisen taustaksi. Rautalanganpyöritys on itsessään nimittäin huomattavan tylsää ja kaipaa jotain piristävää. Samasta paikasta voisi vuokrata myös tietokonepelejä ja cd-levyjä, kokeilin paria cd-tä mutta ne olivat niin huonoja että tästäpitäen taidan hankkia japanilaista musiikkia vain suosittelun perusteella.

Tuosta se alkaa hahmottumaan!

678576.jpg

Monen tunnin valvomisen ja viiden leffan jälkeen osat on suurinpiirtein valmiit:

678512.jpg

Aarrgh! Lyhyet unet, aamupala, rautavauva kassiin ja kouluun...

678581.jpg

...ja koulusta kotiin.

678513.jpg

Tässä palaan kritiikistä kolmetuntisen su-ma -yöunen ja 9,5 tunnin koulupäivän jälkeen. Pääosin professorit tykkäilivät teoksestani, mutta muutamia korjauksia tuli enkä sitäpaitsi saanut kaikkia osia valmiiksi.'

678515.jpg

Väliin jäi myös viikonloppuinen Musabin "open campus",  jota varten tässä joukko opiskelijoita rakentaa kummaa kupolia.

678516.jpg

Galleriassa käydään vähän väliä mallaamassa valaistusta, nimikylttejä ja muuta. Rakennus on hieno kuin mikä, tunnelmallinen satavuotias sekoitus japanilaista ja länsimaista tyyliä.

678522.jpg


(Sami) Lisäksi vielä viikon Ällönurkka. Viikon ällönurkassa käsitellään tänään sitä, että kun illalla jättää pyyhkeen kuivamaan ulos ja ottaa sen aamulla sisälle, kun haluaa kuivata siihen naamansa, niin se täytyy täristää AINA huolella. Kun pyykkinarulla roikkuviin kankaisiin tulee öisin vieraita käymään niin aamulla on ällöä pyyhkiä naamaa tuhatjalkaisella.

678589.jpg

Ja vielä bonuksena symppis bändikuva:

678593.jpg