(Sami) Saatiin Rinnan siskolta Helkalta Suomesta survival-paketti! Aivan parasta. Karkkia, hapankorppuja, näkkileipää ja suklaata!! Jättimäinen kiitos. Mums!

611282.jpg

Yksi asia mikä täällä pienten ihmisten maassa on yllättävää että hitto vie farkut myydään länsimaisilla mitotuksilla. Eli minulla on täällä aivan samat housuongelmat kuin Suomessa, damn! Kävin hieman kuiteskin vaatekauppoja penkomassa kun alkaa vaatteet loppumaan kesken ja törmäsin samalla tuollaiseen hienouteen:

611283.jpg

Siinä on siis kauppa joka myy t-paitoja Pantone-väreissä. Ensin valitaan tangolta väri, katsotaan Pantone-numero ja mennään kauppaa kiertäville hyllyille ja otetaan sieltä tölkki jossa on paita. En ostanut mutta löysin kyllä housut viereisestä kaupasta. Nyt ne pitäisi vaan saada lyhennettyä. Rinnan ompelukone on siis edelleen rikki.

Samana päivänä illemmalla Rinnalla piti olla koulupalaveri kavereittensa kanssa mutta Rinnan kännykän akku oli loppu. Etsiskeltiin nettikahvilaa (joita täällä ei yllätykseksi juurikaan ole) ja ystävällisen neuvon perusteella löydettiin sitten sellainen manga-aiheinen nettikahvila. Sen lisäksi että paikassa on nettiyhteys tällaiset paikat ovat tunkkaisia ja palvelevat yksinäisiä miehiä erilaisilla viihdykkeillä. Paikkaan maksetaan 450 jeniä sisään ja sitten loput käytetyn ajan mukaan. Näissä paikoissa mm. yövytään jos viimeinen metro ehti menemään. Jokainen saa oman kopin missä on nettiyhteys, tietokone ja kuulokkeet. Paikassa on myös kilometrin verran kirjahyllyjä joissa on mangaa ja miestenlehtiä ja sitten ruoka- ja kahviautomaatti sekä pesutila. Ja hieman outo tunnelma.

611284.jpg

Saatiin yhteys Rinnan koulukavereihin ja jatkettiin matkaa. Näin muuten pirun inhoittavan eläimen. Ei ollut käsillä kuin kännykkäkamera joten se ei tee otukselle oikeutta. Tässä se kuitenkin.

611285.jpg

Pihtiä & saksia ja kokoa ja näköä. Uh. Sitten Rinna löysi taskulampun joka kuulemma kuuluu minulle.

611287.jpg

Super-Jupina! Näin myös kosmetiikkatuotteen jonka nimi oli "Kutina".

Laitan tähän vielä linkiksi kaikkien aikojen parhaasta tv-mainoksesta. Julistan sen Vuoden Huiput-voittajaksi seuraavaksi 1000 vuodeksi eteenpäin. Ei tarvita enää muita tv-mainoksia. En tosin tiedä mitä tämä mainostaa. Raina on kuvattu telkusta meidän pikkukameralla joten kuva sekä ääni valitettavasti on aivan epäselvän kurja mutta ehkä siitä jotain näkee. Ja musat täysille!!
Tässä linkki