Huvitti kun menin Kokubunjissa kuudennen kerroksen markettiin niin siellä oli kaverukset (tai en mä tiedä onko ne kavereita) nuukahtaneet "näköala"tasanteelle.

526309.jpg

Viihtyisän näköistähän tuossa on kölliä. Nuorempi jamppa oli selvästi tullut ruokakaupasta, sillä oli kasseissa sushit ja muut. Sitten kun palasin marketista niin tyypit nukkuivat ihan samassa asennossa.
Kuulin jostain että Tokiossa työrytmi on niin tiivis että tyypit nukkuvat keskimäärin 5h yössä. Huh. Ei vaan meidän perhe. Me vieläkin syytetään jetlagia siitä että meidän on pakko nukkua aina kymmenen tuntia. Ja me jatketaan syyttelyä vielä monta vuotta.

Mutta kaikkialla tosiaan nukutaan. Metroissa ei uskalla kuvata kun se ei ole lainkaan sopivaa täälläpäin mutta sieltä saisi mahtavia nukkumiskuvia. Vapautunutta pötköttämistä sosiaalisesta statuksesta riippumatta. Mutta se on taitolaji. Eilen näin salarymanin nukkumassa todella taitavasti sateenvarjoonsa nojaten, vaatii varmasti vuosien harjoittelun.

Sitä mietin myös että eilen junassa oli kaksi (todella kaunista) bisnesnaista täysin lysähtäneenä puolimakuuasentoon ja vaappuvaan kuorsaukseen, mutta heti samalla sekuntilla kun juna tuli oikealle asemalle kumpikin ponkaisi ylös ja poistui kauniina & reippaana. Mitä hittoa? Millä ne heräävät oikeassa kohtaa?